Profil

Bioeksistentiel Psykoterapi

Jeg tilbyder

Kontakt

Online booking

Den 1.8 2021 flytter jeg mit ydernummer og dermed min praksis til Helsingør, nærmere bestemt Nordre Strandvej 119, 3150 Hellebæk (se rutevejledning nederst på denne side). Jeg glæder mig til at tage imod dig der i smukke rammer på Hellebæk Klædefabrik.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid, er du meget velkommen til at ringe til mig eller skrive en mail på:

Mobil: 20 84 42 57
E-mail: psykologiskpraksis@outlook.dk
Telefontid hverdage ml. 13.30-14.00

Jeg er tilknyttet den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at der gives tilskud til visse persongrupper.
Læs mere om hvem der er berettiget til tilskud > her

Betaling: For klienter med henvisning fra lægen er egenbetalingen pr. 1.4 2023 kr. 449,18 for 1. session og kr. 374,54 for 2. og efterfølgende sessioner.
Er klienten medlem af Danmark bedes dette oplyst, idet Danmark refunderer en del af beløbet.

Selvbetalende klienter: kr. 1.200 pr. session.
Er klienten medlem af Danmark bedes dette oplyst, idet Danmark refunderer en del af beløbet.
Afbud skal gives dagen før, ellers betales fuld pris for timen.

Betaling: Kontant, Mobile Pay (84820) eller ved bankoverførsel. Bankkonto: 3572 3116026732.

Klienten underskriver ved forløbets start en ”Samtykkeerklæring”, der giver psykologen lov til at indsamle og behandle personfølsomme oplysninger om klienten.

Psykologen er pligtig at føre journaloptegnelser og gemme disse i 5 år, hvorefter de slettes, jf. § 15 stk. 5 og BEK nr. 567 af 19/05/2017 § 6.

Jeg gør opmærksom på, at jeg har indgået databehandleraftale med samarbejdspartnerne (hostmaster, Mibit Equus,R-mail (kryptering af mails), One.com m.fl.) i overensstemmelse med persondataforordningen.

Rutevejldning

Kommer du i bil ad Nordre Strandvej fra Helsingør, drejer du til venstre ad Turbinevej og kører hen og parkerer.
Kommer du i bil fra Ålsgårde, drejer du til Højre ad Turbinevej umiddelbart efter Klædefabrikken. Du går ind ad opgang E og tager enten trappe eller elevator til 2. sal.

Kommer du med offentlig transport fra København: Tog/kystbanen til Helsingør, derfra bus 342 mod Hornbæk. Den stopper på Nordre Strandvej 119. Busturen tager ca. 20 min. Tjek rejsetid/afgangstider på Rejseplanen. Samlet rejsetid fra Kbh. Hovedbanegård ca. 1 time 15 minutter.
Du kan også fra Helsingør tage lokalbanen mod Hornbæk/Gilleleje og stå af på Hellebæk station. Herfra er der ca. 560 meter at gå til klædefabrikken. Tjek rejseplanen for afgangstider.

Du går ind ad opgang F, hvis du vil tage trappen til 2. sal.
Du går ind ad opgang E, hvis du vil tage elevatoren til 2. sal og går til repos’en ved den store trappe. Her finder du et par stole, hvor du kan sidde og vente, til jeg henter dig.
Toiletter forefindes i begge ender af den lange gang.

Hanne Brit Aagaard, cand.psych.aut | Mobil: 20 84 42 57 | E-mail: psykologiskpraksis@outlook.dk